fredag 11 april 2008

Enligt Myrdal är inte kina en diktatur

Nej det är så fritt så Jan.

Det var därför jag inte kunde läsa den livsfarliga bloggen "Magnus Tycker", samhällsomstörtande material! Det är därför man aktivt jagar folk som ritar kartor där inte Taiwan eller Tibet är delar av Kina. Att kommunistens ränder inte går ur är inte obekant.

Jan, hur var det nu med Kambodja och Khmererna? Demokratiskt och klasslöst, vad gör då ett par miljoner döda? För den goda sakens skull dör man ju så gärna.

Jag vet för lite för att kunna avgöra om det var bättre förr i Tibet, antagligen var det inte det. Men det var illa ställt i många länder i början av 1900-talet. Att Kina förföljer munkarna och förbjuder tankar och bilder är inte demokrati, det är diktatur. Smaka nu på det ordet DIKTATUR.

Jag antar att Jan även tyckte att det stora språnget och kulturrevolutionen var goda ting och grät när Sovjet föll samman.

Nej du Jan, åk till Nord Korea och kom inte hem. Du är nämligen en tvättäkta "nyttig idiot".

http://www.aftonbladet.se/debatt/article2209129.ab

Tydligen blev det upprörda känslor igår och det är ju jobbigt när man blir emotsagd och måste förklara sig, tydligen vill han hellre skriva böcker där ingen är oförskämd nog att påpeka när han har fel.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2231006.ab

Inga kommentarer: