lördag 20 december 2008

Vänsterpacket bränner Rosengård

Så nu har vänstern allierat sig med muslimerna, nu när man såg sin chans att kasta gatsten och "leka revolution", ja inte kunde man missa den möjligheten? Nej, då tar man och åker till Rosengård, förstör för invånarna och slåss mot "kapitalet, makten, facisterna och för revolutionen". Vad denna revolution skulle bestå i är lite oklart men någon form av rödvinsdröm är det nog, att vi har yttrandefrihet och att de stackars små tomtarna skulle bli alldeles gråtfärdiga om de testade att kravalla i en riktigt faciststat har nog de nog aldrig tänkt på. Nej istället skriks det om övervåld för att en sekund senare kasta gatstenar.

Polisen i landets tredje största stad klarar inte av att hantera en skock aktivister, beror det på bristande utrustning, utbildning eller taktik? Hur som helst kallar de nu ner kollegor från Stockholm och Göteborg som har erfarenhet. Men saknar de även utrustning? Vattenkanoner kanske?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2228839.svd
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_2229489.svd

4 kommentarer:

Olle E sa...

Om jag blir arg, tycker någon att det är OK att jag tänder eld på grannens bil och sen kastar sten på dom som försöker släcka.

Finns det verkligen någon som tycker att det är OK?

Magnus sa...

Var är bevisen för att vänsterpacket bränner Rosengård?

Jag såg radikala muslimer försvara bråket i debatt. Några hundra ungdomar (gissningsvis många med ursprung från Västbanken) är radikala muslimer som deltar i det här.

JAg misstänker att det starka fokus som nu läggs på AFA gör att en diskusison om det verkliga problemet undviks. Det är en diskussion dom faktiskt kan landa i att Sverigedemokraterna har en riktig verklighetsbeskrivning.

Anonym sa...

Precis den slutsatsen du drar här (kommentaren över) är ju bevis för vänsterpackets idioti.

Folk köper högerextremisternas verklighetsbeskrivning mer och mer när anarkisterna (medelklassungar som inte bor i rosengård) åker land och rike runt för att "hjälpa". Det är planlös förstörelse som i slutändan de boende i områdena får ta konsekvenserna av.

Anonym sa...

Här i göteborg var det många djurrättsaktivister som kastade sten på polishästar under kravallerna 2001.
Det är ok med det mesta bara det främjar "saken". Vad nu saken är har man ofta luddiga begrepp om. Bara man får bråka och synas.
Visst åker vänsterförljugna ungar omkring och förstör. Är det deras medelklassföräldrar som finansierar lekstugan eller CSN?