torsdag 26 juni 2008

S hycklarnas högborg

Se där Ylva och Göran,

Ni ser den som städar ditt hem som din piga och inte är ni sena på att utnyttja avdraget som ni själva såg som "överklassnära tjänster" (även om citatet kommer Lars Ohly). Men det är kanske så ni ser er? Lite finare, S-adel, överklass helt enkelt?

Du tycker att det är fel, men du utnyttjar det gärna? Du tycker att det finns bättre sätt att använda pengarna, men sök då inte avdraget! Hade du valt att inte söka det hade inga pengar betalats ut. Ylva jag förstår att du inte förstår det här, men du valde själv att söka bidraget, du valde att ta pengarna från vård, skola, omsorg och pensioner. Det finns ett ord för det, hyckleri.


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1404019.svd

2 kommentarer:

Vidar sa...

Magnus... Om du satt i riksdagen och av någon anledning inte vill sänka skatten men så blir det så ändå... Tycker du då att du för att inte vara en hycklare ska betala mer skatt än alla andra?

Bara för att du inte är sosse (inte jag heller iofs) betyder det inte att du ska tänka med aggroroten så fort någon sosse gör något du har en chans att klanka ner på.

För en tid sen pratades det mycket på bloggar om det är rätt att hata. Frågan är lite knasig då hat är en känsla... En känsla som jag fräckt antar att du (och jag delvis har) mot sossar. Men för alla bästa Magnus: Visst hata på men plzzz tänk och skriv rationellt.

Magnus åsikt sa...

Vidar,

Nej det tycker jag inte. Men jag tycker det är hyckleri att söka ett bidrag man var emot. Att aktivt arbeta för att ta del av det. Om det var så hemskt så bör man inte ta del av det. Framförallt inte med den debatten som fördes (pigor etc).

Jag lovar att hylla S för något så får de gör något värt att hylla (i mina ögon).