onsdag 18 juni 2008

Förtjänar kvinnor halva männens lön?

En del (stolpskott) verkar ibland tycka det. Dessutom baserar han sin åsikt på att kvinnorna gillar, en i hans tycke dålig film. Filmen visar nämligen inte upp världen i dess vackra PK-skimmer som han helst vill se. Nej istället ska vi se Hulken, en film där en vetenskapsman blir ett stort grönt monster. Det är kvalité, för det attraherar Hans när det stora monstret krossar stridsvagnar och kastar helikoptrar.

Samtidigt är då Hans gift med en kvinna som byggt hela sin karriär på att visa dyra kläder och klockor på sin kropp för att andra kvinnor ska köpa dessa. Hur förklarade han det här för Emma när han kom hem? Förklarade han för henne att hon helt enkelt var lite sämre än honom?

Själv tänker jag inte ens se Hulken, men lär se Sex and the City.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/film/article2700881.ab

Andra på aftonbladet har tyckt till, jag gillade framförallt hur man jämförde mäns och kvinnors lyxkonsumption.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/film/article2710753.ab

3 kommentarer:

Jazzie sa...

Ja där var han nog ute o vimsade den lilla Hansan. Om lönen skulle baseras utifrån vilka filmer man vill se, oj då, undrar vad jag skulle hamna då...Men nej, hulken ska jag inte heller se. Tycker den verkar lite töntig.

Martin sa...

Hulken är inget monster, han är bara missförstådd! Ett offer för kapprustningen under det kalla kriget som med sin uppväxt i en dysfunktionell familj nästan lyckas nå sitt mål, innan militären vänder honom ryggen efter en liten olycka. Eller nåt. Det är roligt när han slår sönder grejer.

elin sa...

haha, han är ju grönmålad ju! det säger ju allt