lördag 21 juni 2008

Lena Forsman, du kan dra åt helvete!

Centern har agerat mot vad en bloggare skrivit i sin blogg efter att han kritiserat ett par riksdagsledamöter för att de röstat ja till FRA-lagen. Lena Forsman hotar mer eller mindre Richard Slätt för hans kanske burdusa sätt att utrycka sig i min syn helt korrekta åsikt. Jag antar att det här bara är början och att folk med icke-korrekta åsikter ska jagas och deras arbetsgivare upplysas om vad de gör på sin fritid.


Lena, jag känner dig inte och inte vill jag lära känna dig heller men om du vill gnälla finns mailaddressen till höger.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=796130

4 kommentarer:

Blackwater sa...

Mycket bra sagt. Ju fler som ber henne att dra åt helvete, ju mer jobb får hon att beklaga sig till våra chefer. Men hur gör hon med privatpersoner? Stämmer oss för ärekränkning?

Magnus åsikt sa...

Bra fråga, antagligen. Eller så hör hon av sig till min chef, med all avlyssning lär det vara en lätt sak att lista ut vem han är. Han kommer nog mest skratta å andra sidan.

Fredrik sa...

Jag tycker att de debattörer som kommer med personangrepp och t.o.m hot mot enskilda ledamöter i riksdagen, på bloggar och via mail, skall skämmas! Här pratar man om FRA som ett hot mot demokratin och sen använder man själv odemokratiska metoder.

Martin sa...

fredrik: Att säga att någon ska dra åt helvete är väl knappast ett speciellt grovt personangrepp. Jag tycker snarare att det är en stark markering, formulerad på ett känslomässigt sätt för tydlighetens skull, om att man misstycker. Hot är däremot givetvis fel.

Att namnge enskilda ledamöter tycker jag heller inte är fel. När man röstar om något så är det just enskilda ledamöter det handlar om. Ledamöter ska inte kunna gömma sig bakom partiet så fort det börjar blåsa snåla vindar.