söndag 16 mars 2008

Melodifestivalen

Egentligen hade det här inlägget varit mycket roligare om jag skrivit det när jag kom på det och inte som nu, efter. Men ibland sätter naturen och sjukdomar stopp för det, jag kombinerade nämligen melodifestivalen med en shysst magsjuka så var tredje bidrag missade då jag bad till porslinsguden istället.

Men hade det inte varit roligare att skicka det Bosniska bidraget till Serbien? Ännu mera humor hade det väl varit om vi skickade en Kosovoalban? Om vi nu ska snurra lite i grytan kan vi göra det på allvar.

Annars hejade jag lite löst på BWO men framförallt på Christer Sjögren, vår egen shortsdåre Alexander Bard hade säkert kunnat fixa lite snygga rubriker men Christer, där ni, där har vi en riktig galning. Jag vill på fullaste allvar hävda att I love Europe är bland det bästa jag någonsin hört.

Nu väntar jag bara på remixen av Rammstein, Marilyn Manson och sen duetten med Carola.

Min riktiga behållning i år har annars varit Björn Gustavsson, han har varit helt lysande och har fått en person som jag (som inte ens gillar melodifestivalen) att titta bara för att se honom göra t.ex. beatbox-framträdanden "och det här hamnar på youtube.... I sleep with the princess". Nästa år, kan vi skippa Luuk och artisterna och bara köra Björn?

1 kommentar:

Peter sa...

Björn är bäst!