torsdag 6 mars 2008

Castro-vurmande

De som känner mig vet att om det är något jag ogillar så är socialism, och om det är något jag verkligen avskyr så är det vurmande för komunistiska diktatorer. Framförallt när man påstår saker som att "kuba är en demokrati" eller annan dynga. Jag tål det inte och därför driver jag nu ett mer eller mindre personligt korståg mot dagensteknik som la in diktator med citationstecken i senaste Ny Teknik.


Mitt mail till redaktionen:

Hej.

Jag blev mycket ledsen när jag äntligen läste klart Ny Teknik imorse. Jag skulle verkligen vilja att du (Kalle Anrell) eller någon annan från redaktionen förklarar för mig på vilket sätt Fidel Castro inte var en diktator.

- Tillåter man fria val?

- Har man fri press?

- Har man yttrandefrihet?

- Får kubaner lämna landet och resa som de vill?

Jag är så innerligt trött på att läsa denna Kuba-vurmande dynga där man försöker vara lite chic genom att hävda att det inte är en diktatur. Att i en så bra tidning som Ny Teknik få läsa sån smörja gör mig som läsare och prenumerant så ledsen att jag faktiskt funderar på att säga upp tidningen (trots att jag får den gratis via CF). Åtminstone lär jag inte ta en Dagens Teknik” I tunnelbanan på länge.

Inga kommentarer: